9 C
Скопје

Tag : ковид центри

Вести Македонија

Состојба во болниците и ковид-центрите во Македонија: Хоспитализирани 636 позитивни и суспектни пациенти на ковид-19

Слободен печат
На инфективните оддели во Скопје и во болниците низ земјава се хоспитализирани вкупно 636 позитивни и суспектни пациенти на коронавирусот и има околу 400 слободни...
Вести Македонија Слајдер

Во ковид центрите во Скопје за 24 часа се хоспитализирани 24 пациенти, а вкупно се лекуваaт 258 болни

Слободен печат
Во изминатите 24 часа во ковид центрите во Скопје се хоспитализрани 24 нови пациенти поради компликации од корона вирусот. Вкупно 258 лица сомнителни и потврдени...
Вести Македонија

Биланс на инфективните одделенија низ земјава: Се лекуваат 589 пациенти и има околу 500 слободни кревети

Слободен печат
Во изминатите 24 часа во ковид центрите во болниците низ земјава е пријавено дека се лекуваат вкупно 334 позитивни и суспектни пациенти на коронавирусот. Според...
Вести Македонија

Хоспитализирани нови 43 пациенти во ковид центрите во Скопје

Нови 43 пациенти се хоспитализирани изминативе 24 часа во ковид центрите во Скопје, поради компликации од коронавирусот. Вкупно 252 лица сомнителни и потврдени за ковид-19...
Вести Македонија

Во ковид центрите во Скопје за 24 часа се хоспитализирани 19 пациенти, а вкупно се лекуваaт 262 болни

Слободен печат
Во изминатите 24 часа во ковид центрите во Скопје се хоспитализрани 19 нови пациенти поради компликации од корона вирусот. Вкупно 262 лица сомнителни и потврдени...
Вести Македонија Слајдер

МЗ: Ковид-центрите низ земјава со 608 пациенти и 580 слободни кревети

Слободен печат
Во изминатите 24 часа во ковид-центрите во болниците низ земјава е пријавено дека се лекуваат вкупно 322 позитивни и суспектни пациенти на коронвирусот. По извештаите...
Вести Скопје

Скопските ковид-центри со 34 хоспитализации за 24 часа: Вкупно се лекуваaт 286 пациенти, има 119 слободни кревети

Слободен печат
Во изминатите 24 часа во ковид-центрите во Скопје се хоспитализирани 34 нови пациенти поради компликации од коронавирусот. Вкупно 286 потврдени и суспектни лица за ковид-19...
Вести Македонија

Биланс во ковид-центрите во Скопје: За 24 часа се хоспитализирани 17 пациенти, вкупно се лекуваaт 280 лица

Слободен печат
Во изминатите 24 часа во ковид-центрите во Скопје се хоспитализрани 17 нови пациенти поради компликации од коронавирусот. Вкупно 280 позитивни и сомнителни лица со ковид-19...
Вести Македонија Слајдер

Состојба во ковид-центрите во Македонија: Се лекуваат 610 пациенти, слободни кревети – 603

Слободен печат
Во изминатите 24 часа во ковид-центрите во болниците низ земјава е пријавено дека се лекуваат вкупно 330 позитивни и суспектни пациенти на коронвирусот. Според извештаите...
Вести Македонија Слајдер

МЗ: Епидемијата во земјата се стабилизација, затворени ковид-центрите на Очно и на Клиниката за уво, нос и грло

Слободен печат
Согласно неделните извештаи на Институтот за јавно здравје (ИЈЗ) за изминатиот месец, се бележи стабилизација на епидемијата на ковид-19 во земјата. Речиси сите епидемиолошки параметри...