• Костадиновска Стојчевска

Костадиновска Стојчевска: Да не излегуваме со шпекулации за Универзална, истрагата сѐ уште се спроведува

Тоа што се случи во Универзална сала за жал е девастирачка слика за сите. Обвинителството е на терен и ја спроведува истрагата за што е тоа што го предизвика овој страотен пожар во Универзална сала. Додека тие не излезат со своите наоди да не излегуваме во јавност со никакви шпекулации, порача министерката за кулутра Бисера …

Костадиновска Стојчевска: Да не излегуваме со шпекулации за Универзална, истрагата сѐ уште се спроведува Read More »