• коњ

ФОТО | Спектакл на коњ: Внуката на Грејс Кели ја отвори модната ревија на „Шанел“

Шарлот Казираги, внуката на американската актерка и принцеза од Монако, Грејс Кели, на уникатен начин ја отвори овогодишната ревија на француската модна куќа „Шанел“. Новата амбасадорка на дизајнерската куќа, дојава на прекрасен црн коњ на ревијата во парискиот Гранд Палас. Долгогодишната страствена јавачка се појави пред присутната публика како вистинска кралска хероина, носејќи препознатлива облека …

ФОТО | Спектакл на коњ: Внуката на Грејс Кели ја отвори модната ревија на „Шанел“ Read More »