• ваш агол

ЌЕ СЕ ЗГРОЗИТЕ: Мизерни услови за живот во болницата во Бардовци (ФОТО+ВИДЕО)

Читател на „Слободен печат“ ни испрати фотографии  и видеа од условите со кои секојдневно се соочуваат пациентите во болница Бардовци во Скопје. На фотографиите можат да се видат мизерни и нехумани услови за живот, а пациентите бараат помош од надлежна институција за решавање на проблемот. Читателот на „Слободен печат“ открива и дека во болницата немало …

ЌЕ СЕ ЗГРОЗИТЕ: Мизерни услови за живот во болницата во Бардовци (ФОТО+ВИДЕО) Read More »