Хорор во Институтот за белодробни заболувања и туберкулоза (ГАЛЕРИЈА)

Од наши револтиран читател добивме информации, а воедно и фотографии од Институтот за белодробни заболувања и туберкулоза во Скопје.

Како што пишува читателот на „Слободен печат“, пациентите кои престојуваат на овој оддел се соочуваат со вистински хорор како што е ниското ниво на хигиена.

Исто така, читателот посочува дека во собите на пациентите нема парно, па тие се принудени да носат греалки од својот дом доколку сакаат да се згреат, а покрај овие проблеми, Институтот има бројни недостатоци како што се прозорците кои се стари и не дихтуваат.

Погледнете ги фотографиите:

[foogallery id=”145946″]

Видео на денот