Tag : Институт за човекови права

Ваш агол

Хорор во Институтот за белодробни заболувања и туберкулоза (ГАЛЕРИЈА)

Слободен печат
Од наши револтиран читател добивме информации, а воедно и фотографии од Институтот за белодробни заболувања и туберкулоза во Скопје. Како што пишува читателот на „Слободен...
Вести Македонија

Кај македонските граѓани се зголемува на нетолеранцијата кон лицата со различна сексуална ориентација и родов идентитет

МИА Агенција
Голем процент од македонските граѓани се уште имаат предрасуди врз основа на сексуална ориентација и родов идентитет. Истражувањето на Институтот за човекови права покажува дека...