4 C
Скопје

Tag : лоши услови

Вести Македонија Слајдер

На еден студент просечно по една банана месечно

Мирослава Бурнс
По една – помала! – банана месечно му следувала на секој студент од Државниот студентски дом – Скопје во чиј состав влегуваат домовите „Стив Наумов“,...
Ваш агол

Хорор во Институтот за белодробни заболувања и туберкулоза (ГАЛЕРИЈА)

Слободен печат
Од наши револтиран читател добивме информации, а воедно и фотографии од Институтот за белодробни заболувања и туберкулоза во Скопје. Како што пишува читателот на „Слободен...