Tag : клима уреди

Вести Ви Препорачуваме Регион

Правила за летната сезона во Бугарија: Да се избегнуваат фенови, автомати за пијалоци и клима уреди

Слободен печат
Хотелите и рестораните во Бугарија веќе можат да пречекуваат гости согласно мерките и препораките дадени од Министерството за туризам. Покрај задолжителната засилена хигиена за секој...
Вести Економија

Околу 1.600 домаќинства аплицирале во Град Скопје за субвенции за набавка на инвертери

Слободен печат
Исцрпени се средствата предвидени за субвенции за набавка на инвертери за 2019 година, односно до денеска до 15 часот се пристигнати околу 1.600 барања, информираат...
Вести Економија

ЕСМ ќе субвенционира по 1.000 евра за купување инвертори

Слободен печат
АД Електрани на Северна Македонија целосно ќе субвенционира вградување на инвертор клима системи за загревање на домаќинствата како супституција на огревното дрво, но не повеќе...