• Кинез

Кинез го продал детето за 19.000 евра бидејќи не можел да најде работа заради пандемијата

Човек во Кина наводно го продал бебето за 19.000 евра на лице кое го запознал преку интернет, бидејќи ја изгубил работата за време на пандемијата на коронавирусот, јавуваат тамошните медиуми. Како што се наведува, станува збор за работник мигрант, кој веќе има два сина, а рекол на полицијата дека се соочил со големи финансиски проблеми …

Кинез го продал детето за 19.000 евра бидејќи не можел да најде работа заради пандемијата Read More »