Само што објавија албум, а веќе подготвуваат нов – „The Killers“ повторно се вратија во студиото

Дали веќе имате своја омилена песна од најновото издание? Само неколку дена по објавата на новиот албум, „The Killers “ пред себе имаат неверојатни реакции. Нивното шесто студиско издание „Imploding The Mirage“ бендот го објави во петокот, а тоа следеше по албумот од 2017 година „Wonderful Wonderful“. Меѓу десетте нови синглови се најдоа и сингловите …

Само што објавија албум, а веќе подготвуваат нов – „The Killers“ повторно се вратија во студиото Read More »