• кери бредшо

ФОТО | „And just like that“… Да престанам да стареам?: Сара Џесика Паркер одговори на критиките во декемвриското издание на „Vogue“

Додека неизвесно го очекуваме продолжението на иконичната серија „Sex and the City“, Сара Џесика Паркер веќе започна да ја оживува Кери Бредшо за нетрпелива публика… и суптилно разоткрива детали за претстојната „And Just Like That“ во новото насловно интервју на декемвриското издание на „Vogue“. Но, иако сè уште е тешко целосно да се процени иконичноста …

ФОТО | „And just like that“… Да престанам да стареам?: Сара Џесика Паркер одговори на критиките во декемвриското издание на „Vogue“ Read More »