• кели кларксон

Развод и банкрот: Кели Кларксон ќе треба да издвојува месечно по двесте илјади долари за својот сопруг

Пејачката Кели Кларксон, победничката на Американски идол во 2003 година, моментално е во пеколот на разводот со сопругот Брендон Блексток, со кого има две деца. Судијата во Лос Анџелес оваа недела одлучи дека музичката ѕвезда треба да му плаќа на својот сопруг по 200.000 долари месечно, вклучувајќи и 45.000 долари за издршка на децата.   …

Развод и банкрот: Кели Кларксон ќе треба да издвојува месечно по двесте илјади долари за својот сопруг Read More »