• кејт мидлтон

ФОТО | Војвотката од Кембриџ во патики од 6.000 денари: Удобност пред сè за Кејт Мидлтон

Додека дизајнерите се молат Војвотката од Кембриџ да одбере нивна креација за бројни поводи и настани, Кејт ужива во лежерните комбинации на облека од деним – брендови. Иако здивот ни застанува кога Мидлтон е облечена во некоја блескава и елегантна креација, нејзината природна убавина доаѓа до израз кога е во елегантно – спортска комбинација на …

ФОТО | Војвотката од Кембриџ во патики од 6.000 денари: Удобност пред сè за Кејт Мидлтон Read More »