• Кастриот Реџепи

ВИДЕО | Проблемот со Бугарија не е кај нас

Знаеме дека интеграциските процеси се тешки, знаеме каков беше и патот кон НАТО. Мора да кажеме дека во почетокот пречките беа и реформите кои требаше да се спроведат кај нас, но откако државата си ја заврши домашната работа за жал стигна блокадата од Бугарија која се обидуваме да ја надминеме, изјави за УБ пратеникот од …

ВИДЕО | Проблемот со Бугарија не е кај нас Read More »