• капетан кирк

ВИДЕО+ФОТО | Вилијам Шaтнер се расплака – Земјата е животот, а Вселената е смртта

Какво е чувството да се полета и „види“ вселената? Какво е чувството кога повторно ќе стапнете на планетата Земја по таков лет? Вилијам Шатнер го оствари летот на „Blue Shepard“ на 13 октомври и со тоа стана најстариот човек кој отишол во вселената. А веднаш по летот – се расплака. Слетувањето на 90-годишниот Вилијам Шaтнер …

ВИДЕО+ФОТО | Вилијам Шaтнер се расплака – Земјата е животот, а Вселената е смртта Read More »