• ЈП Лајка

ФОТО | Среќен крај за уште едно кученце: Се вдоми питбулката Етна

Питбулката Етна која со денови талкаше низ скопската населба Гази Баба и беше донесена во ЈП „Лајка“, конечно си ја пронајде својата среќа. – Човекот кој ја вдоми и се грижи за Етна, е неизмерно благодарен на нашето прифатилиште, кој му овозможи да биде новиот сопственик на ова прекрасно милениче. Сега двајцата уживаат во долгите …

ФОТО | Среќен крај за уште едно кученце: Се вдоми питбулката Етна Read More »