• Јове Кекеновски

ВИДЕО | Кекеновски: Случајот Реџепи треба да го испита собраниска анкетна комисија

Оценка за овој период наназад по локалните избори и сите случувања што претходеа и следуваа како и дали може да сметаме дека се премавна една ургентна криза за Утрински брифинг даде проф. д-р Јове Кекеновски. -Генерално добро е што спласна оваа криза и очекувам дека деновиве ќе преминеме во помирни води. Оваа ситуација беше испровоцирана …

ВИДЕО | Кекеновски: Случајот Реџепи треба да го испита собраниска анкетна комисија Read More »