Tag : Јордан Дуков

Културен печат

ДОКУМЕНТАРИСТИКА: „Професорот“ или заборавена легенда

Тони Димков
Младата публика со сигурност не знае кој бил Илија Џаџев, но постарите генерации со сигурност ќе се сетат на звуците на неговата хавајска гитара и...