• јавноста

Кацарска: Судот максимално ќе го отворам за јавноста

Бев изненадена кога слушнав дека на вас новинарите ви е забрането да влегувате со мобилни телефони на седниците на Судот. Тој проблем е решен, кога дознав за тоа веднаш дадов налог на генералниот секретар и веќе е известено внатрешното обезбедување дека од наредната седница ќе влегувате слободно со вашите мобилни телефони, изјави денеска претседателката на …

Кацарска: Судот максимално ќе го отворам за јавноста Read More »