• излезе

Драги Рашковски нуди 500.000 евра за да излезе од „Шутка“

Драги Рашковски, поранешен Генерален секретар на Владата, нуди половина милион евра гаранција за да излезе од притвор. Вишото јавно обвинителство, дало позитивно мислење Рашковски да ја напушти „Шутка“, а конечна одлука треба да донесе Апелациониот суд. Рашковски зад решетки e од 21 април. Тој е осомничен е за набавка на софтвери деодека беше Gенерален секретат …

Драги Рашковски нуди 500.000 евра за да излезе од „Шутка“ Read More »