• изгледа

ВИДЕО | Го сними најпровокативниот спот во тоа време и исчезна: Еве како изгледа познатата русокоса 18 години подоцна

И денес таа изгледа одлично… Спотот кој ја прослави и ѝ донесе слава преку ноќ, во 2004 година привлече големо внимание. И додека некои тврдеа дека тоа е најпровокативниот спот на сите времиња, познатиот магазин „NME“ го прогласи за петти најлош на сите времиња. Во секој случај, на фаталната русокоса песната „Call On Me“ и …

ВИДЕО | Го сними најпровокативниот спот во тоа време и исчезна: Еве како изгледа познатата русокоса 18 години подоцна Read More »