• Иса Мустафа

Иса Мустафа: Одлуката на Уставниот суд беше неочекувана

Лидерот на ЛДК, Иса Мустафа за време на одбележувањето на 31-годишнината од основањето на оваа косовска партија се осврна и на одлуката на Уставниот суд. Тој рече дека прво Собранието треба да гласа за буџетот и неколку меѓународни договори за да се отвори патот за предвремени избори. ВИДЕО | Андоновиќ: Албин Курти би можел повторно да …

Иса Мустафа: Одлуката на Уставниот суд беше неочекувана Read More »