Tag : интеракција

Вести Економија

Vox Organizations – прв патент во нашата земја од областа на општествените науки (ВИДЕО)

Слободен печат
Во просториите на Универзитетот Американ Колеџ Скопје (УАКС) се одржа промоција на првиот патент од областа на општествените науки во нашата земја – Vox Organizations...
Вести Економија

Северна Македонија низ виртуелен туристички водич 

Слободен печат
Од неодамна се достапни туристичките можности на земјава на веб страницата http://www.macedoniafromabove.mk/ каде потнцијалните туристи од целиот свет преку виртуелниот туристички водич „Македонија на дланка”...