4 C
Скопје

Tag : илија плевнеш

Вести Култура

Ин мемориам: Почина младиот музички уметник Илија Плевнеш

Слободен печат
Илија Плевнеш (36) млад македонски музички уметник и тонски дизајнер, ненадејно починал на крајот на јануари во Париз, а вчера на 11 февруари, во присуство...