• Илхан Ќучук

Ќучук: Тешко почеток на преговорите во јуни

Во вечерашното издание на „Клик Плус“ на ТВ21, известувачот за Македонија, Илхан Ќучук дебатираше околу македонско-бугарскиот спор и одлуката за почеток на преговорите со ЕУ за Македонија. Според него, не треба да се очекува Македонија да ги почне преговорите во јуни, со оглед на случувањата во Бугарија и немањето влада, односно во моментов таму владее …

Ќучук: Тешко почеток на преговорите во јуни Read More »