• игор јанушев

ВИДЕО | Јанушев: Обвинителството доцни цела година со доставување информации за ПИ мерките

За поткрепа на прцесот на прибирање докази Обвинителството бара од судовите дозвола да примени посебни истражни мерки. Оваа постапка ја следи собраниската комисија за надзор на комуникациите чијшто претседател е Игор Јанушев од ВМРО ДПМНЕ. Во последниот извештај се забележува задоцнување на доставата на податоци од Обвинитеството до Комисијата, која пак е должна да го …

ВИДЕО | Јанушев: Обвинителството доцни цела година со доставување информации за ПИ мерките Read More »