Tag : хидратација

Еспресо Убавина

Како правилно да го негувате лицето во есенските денови?

Слободен печат
Хидратацијата е задолжителна, намалете го неделниот број на пилинзи и ексфолирања...
Еспресо Жена Убавина

ПРОБЛЕМ СО МАСНА КОЖА: Ова е најдобриот начин за нега и хидратација

Слободен печат
Овој начин на нега применувајте го преку целата година, бидејќи е соодветен за вашиот тип кожа....
Еспресо Храна

Зеленчук кој помага во хидратација на телото

Слободен печат
Покрај вода, постојат и неколку зеленчуци кои исто така се составени од големи количини на течност, но и минерали и електролити....
Еспресо Убавина

Зошто е потребна дополнителна хидратација на кожата

Слободен печат
Кожата е постојано изложена на надворешни услови и затоа и е потребна дополнителна хидратација. Негативниот ефект на лошата хидратација не може да се види веднаш,...