• Хероин

Зависник од Кавадарци ѝ давал хероин на малолетната сестра

Хероински зависник од Кавадарци доби кривична пријава откако полицијата во февруари го фатила како ѝ овозможува употреба на дрогата на неговата малолетна сестра, соопшти МВР. 22-годишниот Р.А. од Кавадарци бил уапсен во домот на нивната баба во Кочани, по што ќе биде гонет за кривичното дело Овозможување на употреба наркотични дроги. „На 17 февруари минатата …

Зависник од Кавадарци ѝ давал хероин на малолетната сестра Read More »