• Хелсиншки комитет

Уранија Пировска нов претседател на Комисијата за помилувања, новинарот Кежаровски стана член

Претседателот Стево Пендаровски донесе одлука за составот и за именување претседател и членови на Комисијата за помилување. За претседател на Комисијата за помилување е именувана Уранија Пировска, а за членови се именувани Фехми Стафа, Љубомир Јовески, Љубомир Михајловски, Темелко Ристевски, Ерол Рушид, Томислав Кежаровски, Божин Аврамовски, Сафет Aлиу, Зора Митиќ и Билјана Петковска. Уранија Пировска …

Уранија Пировска нов претседател на Комисијата за помилувања, новинарот Кежаровски стана член Read More »