• градите

Првата фотографија на Елиот Пејџ по промената на полот и отстранувањето на градите

Канадскиот актер Елиот Пејџ, кој е трансродово лице, на крајот на минатата година објави дека се чувствува како маж, па во меѓувреме ги отстрани и двете дојки со цел и физички да влијае на промената на полот. Елиот на Инстаграм објави фотографија без маица, која собра повеќе од 2,2 милиони лајкови, а може да се …

Првата фотографија на Елиот Пејџ по промената на полот и отстранувањето на градите Read More »