• градинка

Шахпаска: Инвестираме во целосно нова градинка која ќе згрижи 57 деца во Општина Сопиште

„Новата градинка има капацитет да згрижи 57 деца кои ќе бидат организирани во три групи, две за деца од 2-6 години, а третата група e за јасли. Министерството за труд и социјална политика  за нејзината изградба и опремување од својот Буџет издвои околу 21 милиони денари. Согласно, направениот увид  на терен градежните работи се во …

Шахпаска: Инвестираме во целосно нова градинка која ќе згрижи 57 деца во Општина Сопиште Read More »