• готвиме со Теа

(РЕЦЕПТ) Готвиме со Теа: Вкусни пица панцероти – љубителите на домашно тесто ќе „полудат“

Започнавме убава соработка со една врвна готвачка која секое јадење го претвара во магија од вкусови – Теодора Георгиевска. Оваа извонредна мајсторка и една од највлијателните готвачки на социјалните мрежи кај нас, стои зад бројните рецепти кои ги објавува на профилот „Готвиме со Теа“ – „gotvime.so.tea“. Љубителите на домашно тесто ќе „полудат“ по овие прекрасни пица …

(РЕЦЕПТ) Готвиме со Теа: Вкусни пица панцероти – љубителите на домашно тесто ќе „полудат“ Read More »