10 C
Скопје

Tag : Горан Василевски

Вести Македонија Слајдер

ВИДЕО | Василевски: Ковачки ја доведува својата партија во заблуда дека не постои соодветна процедура при издавањето на безбедносните сертификати

Слободен печат
ВМРО-ДПМНЕ и Ковачки си паднаа во дупката која сами за друг ја копаа. Сакам да ве информирам дека двете лица кои тие ги спомнуваат на...
Вести Македонија Слајдер

Полковниците Василевски и Ковачки во препирка околу НАТО-сертификатите

Слободен печат
Помина времето за пазарење со безбедносните сертификати и нивно политизирање, рече денеска полковникот и офицер за безбедност во Министерството за одбрана (МО), Горан Василевски, отфрлајќи...