• години

„Адидас“ има нови патики кои изгледаат како да се носени со години: Да се надеваме дека е шега

Продажба на нови патики кои изгледаат истрошени не е новост. „Рибок“ (Reebok) лансираше едни вакви патики во 2022 година , а „Голден гус“ (Golden Goose) изгради прилично популарен бренд базиран на патики кои изгледаат токму така. Плус, сè што е винтиџ е повторно популарно во последно време, па не е изненадувачки потегот на „Адидас“ (Аdidas) …

„Адидас“ има нови патики кои изгледаат како да се носени со години: Да се надеваме дека е шега Read More »