• главни

ФОТО | Пред кралската венчавка тие беа главни на лондонските журки: Кејт и Вилијам денес би направиле сè за овие фотографии да исчезнат

Многумина се изненадени откако ќе ги видат овие фотографии… Војвотката од Кембриџ Кејт Мидлтон и принцот Вилијам сега важат за еден од најпрефинетите кралски парови, но тоа не било така секогаш. Тие всушност пред кралската венчавка биле главни на лондонските журки. Кејт и Вилијам се пример за сето она што значи монархијата во денешното време, …

ФОТО | Пред кралската венчавка тие беа главни на лондонските журки: Кејт и Вилијам денес би направиле сè за овие фотографии да исчезнат Read More »