• гинисова книга на рекорди

На 112 години почина најстариот човек на светот: За неговиот рецепт за долговечност долго ќе се зборува

Најстариот човек на светот – Сатурнино де ла Фуенте Гарсија од Леон во Шпанија, почина на 112 години и 341 ден, објави Гинисовата книга на рекорди.   View this post on Instagram   A post shared by India Today (@indiatoday) Во септември 2021 година, Гарсија го собори Гинисовиот рекорд за најстара личност во светот. Роден …

На 112 години почина најстариот човек на светот: За неговиот рецепт за долговечност долго ќе се зборува Read More »