• галија

ФОТО+ВИДЕО | „Акустично, како некогаш“: „Галија“ ја однесе македонската публика на емотивно патување низ времето

Во интимната атмосфера на Македонската филхармонија, српската музичка група „Галија“ синоќа ѝ приреди незаборавен концерт на македонската публика. Без многу зборување и без посебни ефекти, кои би го оттргнале вниманието од музиката, групата ги изведе своите најголеми хитови во акустична верзија. Нивниот проект „Акустично, како некогаш“ нѐ однесе на едно емотивно патување низ времето, од …

ФОТО+ВИДЕО | „Акустично, како некогаш“: „Галија“ ја однесе македонската публика на емотивно патување низ времето Read More »