• фунти

Полицијата во Драч запленила 124.000, а не милион фунти, како што јавија медиумите

По пребројувањето на вчера запленетото количество пари во пристаништето Драч, полицијата соопшти дека станува збор за 124 илјади фунти. Медумите претходно објавија дека полицијата запленила милион фунти, во комби возило, што пристигнало од Велика Британија. Парите се откриени во товарно комбе возило „мерцедес”, што припаѓало на фирма која се занимава со достава на пратки меѓу …

Полицијата во Драч запленила 124.000, а не милион фунти, како што јавија медиумите Read More »