• филмај

Фестивалот на краток филм „Филмај“ ги објави добитниците на наградите

Фото-кино клуб „Козјак“ – Куманово ги објави добитниците на наградите од конкурсот на фестивалот на кратoк филм „Филмај“ 2022 во Куманово, соопштија од клубот. Наградите се поделени во неколку категории: наградата „Лазар Ѓорѓевиќ“ за најдобра режија ја доби Самир Карахода за режијата на филмот „Изместено“ (Косово), наградата „Радислав Ристевски“ за најдобра фотографија/кинематографија е доделена на …

Фестивалот на краток филм „Филмај“ ги објави добитниците на наградите Read More »