• фати

Меланија двапати го одби обидот на Трамп да ја фати за рака: Првата дама, иако лута, никогаш подобро не изгледала! (ФОТО)

Американскиот претседател Доналд Трамп и неговата сопруга Меланија се вратија во Вашингтон, а додека се симнуваа од претседателскиот авион, првата дама на САД двапати го отфрли обидот на Трамп да ја фати за рака. Според американските портали и видеата на социјалните мрежи, Трамп се обиде двапати да ја фати за рака додека се симнуваа по …

Меланија двапати го одби обидот на Трамп да ја фати за рака: Првата дама, иако лута, никогаш подобро не изгледала! (ФОТО) Read More »