• европски куп

ФОТО: Финале за македонскиот кајак-спуст, одлични резултати во Италија

На натпреварите кои се одржаа на 23 и 24 јули од 1. коло на Европскиот Куп на реката Ноче во Мецана, Италија македонската репрезентација забележа одлични резултати во Спринт натпреварот со пласман на Александар Златаров на седмото место и Љубомир Спасиќ на 11 место во финалето, Енис Небиовски заврши на 21 позиција. Забележителен е и …

ФОТО: Финале за македонскиот кајак-спуст, одлични резултати во Италија Read More »