Tag : евре

Кошарка Спорт

Ѓуроски: Грижете се за себе и најважно, останете дома!

Слободен печат
Тешки денови се за сите, па и за македонските интернационалци кои до пред извесно време беа на кошаркарските терени надвор од нашата држава,кои мораа да...
Кошарка Спорт

Стојановски и Ѓуроски ги следат препораките, остануваат во Франција!

Слободен печат
Војдан Стојановски и Стојан Ѓуроски ќе останат во Франција. Едниот во Данкерк, другиот во Евре, затоа што препорака на нивните клубови треба да го следат...