• ерекција

Внимание, млади мажи – коронавирусот влијае врз ерекцијата, предупредуваат хрватски лекари

Зголемен е бројот на пациенти, главно млади мажи, кои прележале ковид-19, а потоа се пожалиле дека имаат потешкотии во креветот, изјави за хрватските медиуми сексуалниот терапевт д-р Горан Арбанас, кој има амбуланта во Клиниката за психијатрија „Врапче“. – Имаме неколку пациенти кои се јавија поради еректилна дисфункција, која е секогаш комбинација на органски промени и …

Внимание, млади мажи – коронавирусот влијае врз ерекцијата, предупредуваат хрватски лекари Read More »