• Ердоган

Претседателството на БиХ на средба со Ердоган во Анталија

Членовите на Претседателството на Босна и Херцеговина и турскиот претседател Реџеп Таип Ердоган денеска на средба во Анталија, во рамки на Дипломатскиот форум, оценија дека е важно да се продолжи со продлабочување на политичките, економските и другите врски меѓу двете земји. „Му изразив благодарност на Ердоган за севкупната помош за државата Босна и Херцеговина. Особено …

Претседателството на БиХ на средба со Ердоган во Анталија Read More »