Која е професорката која ја запали својата диплома пред српското Собрание?

Професорка во знак на револт вчера излезе пред српското Собрание и ја запали својата диплома во знак на протест против, како што рече „квази државата“, како и луѓето кои ја водат, тврдејќи дека во Србија не може да се дојде до работна позиција без партиски врски. Многумина го разбираат ваквиот нејзин потег препознавајќи го бесот …

Која е професорката која ја запали својата диплома пред српското Собрание? Read More »