Tag : елена мирческа

Жена Магазин Магазин слајдер

Вежбаме со Елена Мирческа: „Мост“ за стабилизирање на рбетот, колкот и колената

Ј.К.Д
Доколку работата ви е со седење и немате многу движење во текот на денот и чувствувате болка во половината и нозете, а грбот ви е...
Жена Магазин Некатегоризирано

Вежбаме со Елена Мирческа: Вежби за абдоминалната регија – Планк

Ј.К.Д
– Планковите се вежби кои можат да бидат статични или динамични, со бројни варијации и модификации за сечие ниво на кондиција. За денешниот прилог подготвивме...
Жена Магазин Магазин слајдер

Вежбаме со Елена Мирческа: Вежби за задник (ВИДЕО)

Ј.К.Д
– Правилната форма пред и за време на изведувањето на вежбата е основа: колената се раширени колку колковите и паѓаат точно под нив, дланките паѓаат...
Жена Забава Магазин Магазин слајдер

ПРЕПОРАКИ ОД ИЗОЛАЦИЈА: Тренинг сконцентриран на трицепсот, вежбаме со Елена Мирческа (ВИДЕО)

Ј.К.Д
Со денешниот сет на вежби од изолација, фитнес инструкторката Елена Мирческа акцентот го става на еден од најпроблематичните делови на женското тело – трицепсот, или...
Жена Забава Магазин Магазин слајдер

ПРЕПОРАКИ ОД ИЗОЛАЦИЈА: Тренинг сконцентриран на внатрешната страна на бутот, вежбаме со Елена Мирческа (ВИДЕО)

Ј.К.Д
Денешниот предлог вежби од дома е сконцентриран на внатрешната страна од бутот, едно од местата кои први го губат тонусот на мускулите при неактивност и...
Жена Забава Магазин Магазин слајдер

ПРЕПОРАКИ ОД ИЗОЛАЦИЈА: Тренинг со стап, со Елена Мирческа (ВИДЕО)

Ј.К.Д
Денешниот избор на вежби од изолација е целосен функционален тренинг со стап. – Единствената алатка која што ни треба е нешто кое сите го имаме...
Жена Забава Магазин Магазин слајдер

ПРЕПОРАКИ ОД ИЗОЛАЦИЈА: Вежбаме со Елена Мирческа (ВИДЕО)

Јасмина Кантарџиева Димков
Точно дека сме затворени во своите домови и движењето е ограничено на минимум, но тоа не значи дека не треба самите да се активираме за...
Жена Забава Магазин Магазин слајдер

ПРЕПОРАКИ ОД ИЗОЛАЦИЈА: Вежби од фитнес инструкторката Елена Мирческа (ФОТО + ВИДЕО)

Јасмина Кантарџиева Димков
Елена ви предлага неколку основни вежби кои можат да се изведуваат во домашна атмосфера. -Со редовно практикување на вежбите ќе придонесете за огромни промени во обликување на телото...
Ви Препорачуваме Жена Магазин

Елена Мирческа: Работам на тоа да се разбијат стереотипите дека во спортот мажите се доминантни

Слободен Печат
Здравиот начин на исхрана е во мода, а добрите нутриционисти се сè побарани. Особено, ако здравиот диетен режим би можеле да го комбинираме со физичка...