• ефект

Со храна или на празен стомак: Во кое време треба да земате витамин Ц, а кога витамин Д

Хранливите состојки во суплементите можно е и тешко да се апсорбираат, па затоа е важно и правилно да се земаат за да се постигне вистинскиот ефект. Многумина од нас земаат витамини и додатоци за да го поддржат своето здравје и имунитет. Еден од предизвиците со кои се соочуваме е изборот помеѓу многуте опции. Можеби уште …

Со храна или на празен стомак: Во кое време треба да земате витамин Ц, а кога витамин Д Read More »