• државна лотарија

Почетокот на бонус играта „БОНУС ONLINE“ Државна Лотарија го одбележува со донација за Институт за белодробни заболувања кај децата во Козле

Државна лотарија на барање на учесниците во игрите на среќа започна втора сезона од бонус играта за забава и добивки „БОНУС ONLINE“. Почетокот на играта, го одбележа со автомобилистот Ристо Вуков – Рико, кој вчера, на 9.6.2022 год, гостуваше во Лото емисијата и за првпат во втората сезона, симболично го заврте тркалото на среќата. Сумата …

Почетокот на бонус играта „БОНУС ONLINE“ Државна Лотарија го одбележува со донација за Институт за белодробни заболувања кај децата во Козле Read More »