• државата

ВИДЕО | Попетрески: На 22 јуни не треба ништо да очекуваме – Бугарија е во политички вакум, државата е пред избори

Неспорно е дека по заминувањето на Трамп и доаѓањето на Бајден им олесна на европските партнери. Аkо дел од лидерите бидат искрени ќе признаат дека сепак Трамп им направи притисок да се обидат да ги зголемат инвестициите во делот на одбраната кај себе. Бројките се неспоредливо повисоки во однос на 2-3 години и тоа е …

ВИДЕО | Попетрески: На 22 јуни не треба ништо да очекуваме – Бугарија е во политички вакум, државата е пред избори Read More »