• држава

ВИДЕО | Бишев: Македонија е средно задолжена држава

Вчера се одржаа Собранија по повод постапката за интеграција на „Сосиете Женерал “ и „Шпаркасе“. Од тој аспект формалните одлуки се донесени, останува техничкиот процес, кој што во најголем дел опфаќа ИТ миграција и веруваме дека многу брзо, во наредниот период, ќе имаме четврта голема банка во Македонија, изјави за Утрински брифинг д-р. Глигор Бишев, …

ВИДЕО | Бишев: Македонија е средно задолжена држава Read More »